Forgot your password? Forgot your username? Create an account

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: probleme cu Redirect on succes URL

probleme cu Redirect on succes URL 3 years 2 weeks ago #4823

• vintila
  • vintila's Avatar
  • Fresh Boarder
Dupa instructunile tale am schimbat modul cum apelez forma, acum arata cam asa :
{aicontactsafeform pf=1|use_css=1}

Nu stiu dar nu cred ca de la asta nu mergea, acum merge redirectul nus prin ce minune, link-ul era cu http://......., dar merge numai cand am si Thank you message, daca las gol campul Thank you message nu mai vrea si imi dau urmatoarea eroare de javascript:

Error: uncaught exception: [Exception... "Cannot modify properties of a WrappedNative" nsresult: "0x80570034 (NS_ERROR_XPC_CANT_MODIFY_PROP_ON_WN)" location: "JS frame :: chrome://global/content/bindings/autocomplete.xml :: onxblpopuphiding :: line 825" data: no]

* O mica corectura neesentiala dealtfel, dar daca am observat am zis sa iti spun: Redirect on succes URL: este defapt Redirect on success URL:, cu doi ss la success, nu ca as avea eu un mare spirit de observatie dar m-a atentionat google cand tot cautam rezolvare la problema mea.
The administrator has disabled public write access.

probleme cu Redirect on succes URL 3 years 2 weeks ago #4824

• Alex
  • Alex's Avatar
  • Administrator
  • Thank you received: 242
Cristi wrote:
Dupa instructunile tale am schimbat modul cum apelez forma, acum arata cam asa :
{aicontactsafeform pf=1|use_css=1}

Nu stiu dar nu cred ca de la asta nu mergea,
Păi am și specificat ]n post-ul meu că nu asta era problema. :)
Cristi wrote:
acum merge redirectul nus prin ce minune, link-ul era cu http://......., dar merge numai cand am si Thank you message, daca las gol campul Thank you message nu mai vrea
Nici nu m-am gândit că ai putea șterge textul din câmpul acela.
Cristi wrote:
* O mica corectura neesentiala dealtfel, dar daca am observat am zis sa iti spun: Redirect on succes URL: este defapt Redirect on success URL:, cu doi ss la success
Mulțumesc. Am să corectez. :)
Dacă mai găsești și alte probleme te rog să mă anunți.
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2